NIEUWE WEBSITE: WELKOM!

Mijn eerste website dateerde uit 2008. Die heeft heel wat bezoekers getrokken en zijn werk goed gedaan – via de website wisten velen de weg naar mijn atelier te vinden. Deze website werd door mijn zoon Matthijs voor mij gebouwd. 

Tijd voor iets nieuws na zoveel jaar. Joop Vaane heeft zeer deskundig een geheel nieuwe website gecreƫerd naar mijn wensen. Ik ben blij met het resultaat. Het is nu nog makkelijker zoeken in de collectie kunstwerken. Geen compleet overzicht, maar een ruime keuze uit wat ik door de jaren heen gemaakt heb. Hopelijk kijk je er met plezier naar. En ik ontvang graag reacties.

Wil je mijn atelier bezoeken om te zien wat ik de laatste tijd gemaakt heb, om nieuw en oud werk te bekijken, neem dan contact op via het formulier op deze website, via mail of telefoon.